Nova vest
Tenis

Subota, 22.11.2014.

19:31

Rodžer: Uvek zadovoljstvo sa Stanom

Švajcarski teniseri Rodžer Federer i Stan Vavrinka bili su presrećni posle pobede u dubl meču, u okviru finala Dejvis kupa sa Francuskom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Federer i Vavrinka pobedili su Žulijena Benetoa i Rišara Gaskea rezultatom 6:3, 7:5, 6:4 i sada imaju meč loptu pred nedeljne mečeve.

Posle dva dana Švajcarska vodi sa 2-1 u pobedama, pošto je prvog dana Stan savladao Congu, dok je Rodžer ubedljivo poražen od Gaela Monfisa.

„Stan je na neverovatan način davao podršku, a stručni štab je uradio veoma dobar posao. Uvek je zadovoljstvo igrati sa Stanom i mislim da smo danas igrali posebno dobro. Sada ću se odmoriti i oporaviti (za finale). Osećam da sam 100% spreman i da dajem maksimum. Ovaj meč podigao je naš duh, posebno moj“, rekao je Federer.

Njegov partner i prijatelj Stan Vavrinka rekao je da je tim uspeo da se izbori sa glasnim navijačima jer se poznaje veoma dobro.

„Izašli smo na teren da uzmemo taj poen. Bili smo agresivni, znali šta treba da uradimo i napravili smo dobar posao. Nas dvojica se poznajemo veoma dobro. Danas je bilo mnogo glasnije nego juče, atmosfera je fenomenalna“, dodao je Vavrinka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve