Nova vest
Tenis

Utorak, 18.11.2014.

17:22

Vavrinka: Ceo problem nas zbližio

Švajcarski teniser Stan Vavrinka izjavio je da je problem koji je nastao između njega i Rodžera Federera zbližio dvojicu dobrih prijatelja.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Federer i Vavrinka imali su žučnu raspravu u svlačionici posle polufinala Završnog Mastersa, koji je Rodžer dobio 4:6, 7:5, 7:6.

U samom finišu tog susreta stariji Švajcarac je zadobio povredu leđa, zbog koje je morao da odustane od finala sa Novakom Đokovićem.

„Ono što se desilo između mene i Rodžera nas je zbližilo. Nervoza može da se poveća na Mastersu. Nema šta da se priča, novinari su ’napumpali’ sve, a mi se koncentrišemo na Dejvis kup“, zaključio je Vavrinka.

Drugi teniser sveta Rodžer Federer izjavio je da je postojala rasprava sa Stanom Vavrinkom posle polufinala, ali da je sada sve u redu.

„Istina je, imali smo problem. Razgovarali smo u svlačionici, ali je sada u redu“, rekao je Federer.

On je izjavio da i dalje oseća bolove u leđima i da je zbog toga njegov nastup u finalu Dejvis kupa neizvestan.

„Moja leđa su malo bolje, ali i dalje nisam u mogućnosti da treniram. Medicinski tim pokušava da odstrani bol i to mi pomaže. Moramo da čekamo i da se nadamo. Želim da ostanem pozitivan, ali ne znam kolika je mogućnost da zaigram“, dodao je Federer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve