Nova vest
Tenis

Subota, 01.11.2014.

13:06

Dimitrov: Neću da budem zamena

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ne želi da ide u London i da bude zamena u slučaju da se povredi neko od tenisera koji su izborili plasman na završni turnir.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Ako budem išao, iči ću kada zaslužim da budem tamo, a ne da se nadam da će se neko povrediti kako bih ja igrao. Tako da ne bih da budem zamena, nije to moja stvar“, rekao je Dimitrov za L’ekip.

U Londonu će igrati Đoković, Federer, Vavrinka, Berdih, Mari, Nišikori, Čilić i Raonić, a ATP će pozvati još dvojicu najbolje rangiranih igrača željnih da igraju u slučaju da se neko povredi u toku grupne faze.

“Sledeća sezona trebalo bi da bude veoma dobra za mene, s obzirom da mi je ova bila najbolja do sada“, dodao je Dimitrov.

Bugarin je igrao u polufinalu Vimbldona, osvojio je tri titule (Bukurešt, Akapulko, Kvins) i jedno vreme proveo je osmoj poziciji na ATP listi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve