Nova vest
Tenis

Četvrtak, 16.10.2014.

11:07

Novak brani titulu u Parizu

Postojala je dilema hoće li Novak Đoković igrati na turniru u Parizu, ali najbolji teniser sveta braniće titulu u Bersiju.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“I ove godine se u Kini igrao odličan tenis! Hvala vam što navijate za mene i što me podržavate gde god da krenem, to mi mnogo znači. Evo jedne kolaž fotografije sa fanovima iz Kine, da se njima i svima vama zahvalim što ste uvek uz mene. Pariz, idemo“, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Novakova supruga Jelena očekuje dete, zbog čega su mnogi spekulisali da bi srpski teniser mogao da propusti turnir u prestonici Francuske.

Ipak, posle poraza od Federera u Šangaju borba za prvo mesto na kraju godine se zakomplikovala – Đoković ima 11.510, a Švajcarac 9.080 bodova. Do kraja godine Novak brani 2500 bodova, a Federer 1060.

Turnir u Parizu počinje 27. oktobra, a Đoković je prošle godine u finalu pobedio Davida Ferera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

10 h

U fokusu

Vidi sve