Nova vest
Tenis

Utorak, 14.10.2014.

14:09

Moskva: Lajović uspešan u dublu

Srpski teniser Dušan Lajović i njegov partner u dublu Hrvat Franko Škugor plasirali su se u četvrtfinale turnira u Moskvi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Njih dvojica su u prvom kolu pobedili Belorusa Aleksandra Burija i Tunižanina Maleka Džazirija sa 2:1 u setovima 3:6, 6:3, 10:6.

Lajović i Škugor u prvom setu imali su prednost brejka, ali su Belorus i Tunižanin dobrom igrom u tom periodu igre uspeli da dvaput oduzmu servis srpsko-hrvatskoj kombinaciji i tako dodju do prednosti od 1:0 setovima.

Srpski i hrvatski teniser su u drugom setu u šestom gemu načinili brejk, koji su uspeli da sačuvaju do kraja i da dodju do izjednačenja u setovima.

Treći set igrao se kao produženi taj-brejk, a Lajović i Škugor su ga dobili sa 10:6, pošto su triput napravili mini-brejk.

Lajović i Škugor u četvrtfinalu turnira u Moskvi sastaće se sa boljim iz duela izmedju belorusko-ruske kombinacije Sergej Betov i Mikhail Elgin - Australijanaca Sem Grota i Krisa Gučionea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve