Nova vest
Tenis

Utorak, 30.09.2014.

08:53

Karlos: Kasiljas je institucija

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos rekao je da smatra da je Iker Kasiljas već jedan od najboljih golmana u istoriji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kasiljas je od početka ove sezone imao i uspone i padove, zbog čega mnogi smatraju da bi priliku trebalo da dobije Kejlor Navas, koji je ovog leta stigao iz Levantea.

Karlos je 11 godina igrao uz Kasiljasa u Realu i on insistira da je reakcija navijača očekivana, ali da se 33-godišnji kapiten reprezentacije Španije dovoljno dokazao prethodnih godina.

Iker je institucija kluba. Nosi taj dres 15 godina, osvojio je mnogo trofeja u njemu i mnogo uspeha. On je idol, jedan od najboljih golmana u istoriji. Navijači vole tako da se ponašaju, da kontriraju, to je normalno. Ali, Kasiljas ima veliki kredit u Realu“, istakao je Karlos.

’Kraljevski klub’ je ovog leta dozvolio Anhelu Di Mariji i Šabiju Alonsu da napuste klub, zbog čega trpi vezni red Reala, ali je Karlos uveren da će Karlo Ančeloti uspostaviti novi uspešan sistem.

Ančeloti je vrhunski trener i naći će pravi balans. To je uradio prošle sezone, a uveren sam da će kao i tada doneti dobre rezultate Realu. Kada nova sezona počne, postoje stvari na koje morate da se adaptirate, ali ja nisam zabrinut. Mnogo poštujem Ančelotija, a sa njim, Real je jači tim i biće uspešan. Nadam se da će nastaviti sa trofejima i da će osvojiti 11. titulu šampiona Evrope“, naglasio je Karlos.

Real posle šest kola Primere drži peto mesto sa 12 bodova, četiri manje od vodeće Barselone. U Ligi šampiona ostvario je trijumf nad Bazelom sa 5:1, a u sredu u drugom kolu gostuje Ludogorecu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve