Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.09.2014.

17:16

Serena od 0:5 do pobede u dva seta

Prva teniserka sveta Serena Vilijams plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Peginku neverovatnim preokretom protiv Silvije Soler-Espinose.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Serena je gubila sda 5:0 u prvom setu, ali se vratila i od sledećih 15 gemova osvojila 13, za pobedu od 7:5, 6:2.

Ona će se u narednoj rundi sastati sa Cvetanom Pironkovom, koja je u dva seta izbacila Mariju Kirilenko.

„Nisam želela da izgubim sa 6:0. Samo sam počela da se borim i mislila ’samo mi dozvoli da napravim brejk“, rekla je Vilijams.

Ona je odigrala prvi meč posle predaje u Vuhanu, istakavši da nije mnogo trenirala.

„Pre nekoliko dana sam počela da udaram i idem dan po dan. Na kraju sam odlučila da igram ovde, pa ćemo videti šta će se desiti. Osećam se mnogo bolje, imam mnogo više energije, a moje oči kao da nisu mrtve kao što su bile“, dodala je Serena.

Dan u Pekingu obeležila je sigurna pobeda Ane Ivanović nad Belindom Benčič, kao i novi poraz Jelene Janković, ovoga puta od Alize Korne u tri seta.

Lucie Šafarova je sa 7:6, 6:4 bila bolja od Kamile Đorđi, dok je Mona Bartel imala težak posao protiv Betani Matek-Sends – 4:6, 6:1, 6:4.

Flavija Peneta mučila se sa Kristinom MekHejl (7:6, 6:4), a Karolin Garsija savladala je domaću teniserku Šuai Ženg sa 6:1, 6:4.

Pobede su još ostvarile Šuai Peng i Loren Dejvis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve