Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.09.2014.

09:35

Novak siguran, novi skok Viktora

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i dalje bezbedno drži prvo mesto na ATP listi, sa 12.150 bodova, ispred Rafaela Nadala sa 8.665.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U odnosu na prethodnu nedelju nije bilo nikakvih promena, pa Švajcarac Rodžer Federer na trećoj poziciji ima 8.170 bodova.

Trojicu najboljih na svetu slede Stanislas Vavrinka, David Ferer i Tomaš Berdih, koji je napredovao za jednu poziciju. Isti slučaj je i sa Keijem Nišikorijem, na sedmoj poziciji, dok je Kanađanin Miliš Raonić izgubio dva mesta, a prvu desetoricu kompletiraju Marin Čilić i Grigor Dimitrov.

Među 100 najboljih od srpskih tenisera nalazi se Dušan Lajović na 69. mestu, pošto je izgubio osam pozicija. Vrlo blizu je Filip Krajinović na 101. poziciji, posle skoka za dva mesta, dok je najveći napredak ostvario Viktor Troicki, koji je trenutno 152. na svetu. Troicki je u odnosu na prethodnu nedelju napredovao za 22 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve