Nova vest
Tenis

Subota, 27.09.2014.

11:46

Kvitovoj titula i mesto u Singapuru

Češka teniserka Petra Kvitova osvojla je titulu na WTA turniru u Vuhanu, pošto je u finalu savladala Kanađanku Eženi Bušar sa 6:3, 6:4.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kvitovoj je ovo treća titula od pocetka godine, kojom je obezbedila mesto na završnom turniru osam najboljih teniserki u Singapuru, od 17. do 26. oktobra.

Navijači iz Kine nadaju se da će Petra trofej koji je osvojila pokloniti velikoj prijateljici Li Na, koja je prošle nedelje završila karijeru.

Pored Vuhana, Čehinja je tokom godine trijumfovala na Vimbldonu i u Nju Hejvenu.

Ona se tako pridružila Sereni Vilijams, Simoni Halep i Mariji Šarapovoj, a u društvu najboljih na kraju sezone trebalo bi da se nađe i Ana Ivajnović.

U konkurencji dublova, Švajcarkinja Marina Hingis i Italijanka Flavija Peneta slavile su protiv Kare Blek iz Zimbabvea i Francuskinje Karolin Garsije sa 6:4, 5:7, 12:10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve