Nova vest
Tenis

Subota, 13.09.2014.

21:27

Zimonjić: I dalje imamo prednost

Nenad Zimonjić kazao je da mu je žao što Ilija Bozoljac i on nisu timu doneli opstanak u Svetskoj grupi DK, ali da tim i dalje ima prednost u duelu sa Indijom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On i Bozoljac su dobili prva dva seta u Bangaloru, ali je posle Zimonjić imao problema sa zdravljem, tako da su izgubili od Leandera Paesa i Rohana Bopane.

Poslednjeg dana, u nedelju od 12.30 sati, na teren će prvo izaći Devarman i Lajović, dok će posle njih igrati Bambri i Krajinović.

"Mogao sam da budem zadovoljan igrom do tada, posle toga sam pao. Svestan sam toga i nema izgovora. I dalje imamo 2:1 i sutra nas čekaju dva izuzetno važna meča. Verujem da su Duci (Dušan Lajović) i Filip (Krajinović) spremni. Žao mi je što Ilija i ja nismo doneli pobedu Srbiji", rekao je Zimonjić.

Selektor Bogdan Obradović čestitao im je na borbi, rekavši da je to suština Dejvis kupa i kazao da tim nije izgubio optimizam.

"Ulazimo u treći dan sa velikom prednošću od 2:1. Imamo veliko samopouzdanje, ostajemo sa pozitivnom energijom. Ovakvi porazi teško padaju jer su obojica zaslužili da pobede. Ovo su teške rane, ali prevazići ćemo i to. Idemo uzdignuta čela u novi dan", rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve