Nova vest
Tenis

Petak, 12.09.2014.

17:16

Krajinović: Napadačkom igrom do 2:0

Srpski teniser Filip Krajinović rekao je da je zadovoljan svojom igrom i pobedom nad Somdevom Devarmanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je tim trijumfom Srbiji protiv Indije doneo prednost od 2:0 u meču za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Dušan Lajović je prethodno doveo Srbiju u vodjstvo pobedom nad Jukijem Bambrijem, dok je Krajinović savladao Devermana sa 6:1, 4:6, 6:3, 6:2 i udvostručio prednost, pa je nacionalni tim na korak od trijumfa.

"Znao sam da će biti teško zbog vrućine i nadmorske visine. Nisam želeo da se branim, igrao sam napadački. Iako sam grešio, zadovoljan sam svojom partijom, menjao sam ritam igre i pobedio u otvorenom meču. Devarman je bio nekad u 70 najboljih, ali ja sam blizu 100, želim još da napredujem", rekao je Krajinović odmah posle duela.

U subotu od 15 sati po srednjeevropskom vremenu igra se dubl meč Leander Paes/Rohan Bopana - Nenad Zimonjić/Ilija Bozoljac, dok su u nedelju na programu preostala dva singla, Devarman - Lajović i Bambri - Krajinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve