Nova vest
Tenis

Četvrtak, 11.09.2014.

21:55

Krajinović: Možemo do pobede

Srpski teniser Filip Krajinović ocenio je da je njegova ekipa spremna da pobedi Indiju u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel Indije i Srbije igra se od petka do nedelje u Bangaloru, a na startu se sastaju Dušan Lajović i Juki Bambri. Krajinović potom izlazi na teren i čeka ga susret protiv Somdeva Devarmana.

Daćemo sve od sebe da ih pobedimo. Znam dosta dobro Devermana, znam šta mogu da očekujem. Timski smo spremili taktiku i nadamo se pobedi”, rekao je Krajinović posle žreba, “Više nam je odgovaralo da Dušan igra prvi meč, ipak je on malo iskusniji od mene i više mu odgovara da igra u tom delu dana, a ja sam se više spremao za večernji termin”.

Lajović je rekao da je takođe zadovoljan rasporedom.

Mislim da je raspored onakav kakav smo želeli. Nikad nisam igrao protiv Bambrija, na početku ću se upoznavati s njegovom igrom, ali nadam se da ću uspeti da nametnem svoj ritam”, rekao je Lajović i dodao da su on i njegovi saigrači uspeli da se naviknu na uslove u Bangaloru.

Duel Lajovića i Bambrija počinje sutra od 11.30 po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve