Nova vest
Tenis

Četvrtak, 11.09.2014.

13:21

"Čeka nas paklena atmosfera"

Kapiten Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da je zadovoljan žrebom u Bangaloru za meč protiv Indije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Srbija predstojećeg vikenda igra u Indiji meč za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Žrebom u Bangaloru odlučeno je da će naš najbolje plasirani igrač Dušan Lajović prvi na teren, protiv malo poznatog Jukija Bambrija.

„Prvog dana će ostati igrači koji su prijavljeni na obe strane. Zaista sam zadovoljan što Lajović igra prvi meč – naš prvi igrač protiv njihovog drugog. Daće bog da otvori taj meč dobro i da prvog dana uđemo sa vođstvom od 1-0. Mislim da bi psihološki to mnogo značilo našem timu“, rekao je Obradović.

On je dodao da će Srbija učiniti sve da pobedi i pored velike podrške domaćih navijača koja se očekuje u Bangaloru.

„Mislim da će uslovi za igru biti veoma teški, bez obzira na sve. Biće paklena atmosfera, Indijci su sigurno nešto pripremili i biće izuzetno teško. Mi smo tim koji je teške situacije uspeo da mnoge teške situacije prevaziđe i ubeđen sam da ćemo prevaziđi to njihovo fanatično navijanje i naći pravu energiju da dobijemo te mečeve“, dodao je kapiten Srbije.

Reprezentativci, među kojima nema Novaka Đokovića, već pet dana se pripremaju u Indiji.

„Imamo veliki broj sati provedenih na terenu, što nam je bio primarni cilj. Igrači su prva tri dana bili dosta umorni, ali sam posle toga primetio da forma polako počinje da se podiže“, zaključio je Obradović.

Rohan Bopana, adut Dejvis kup tima Indije u dublu, kaže za B92 da su ljudi u Bangaloru gostoljubivi i da vole tenis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve