Nova vest
Tenis

Utorak, 09.09.2014.

21:29

Srpski teniseri 3/5 u Banja Luci

Srpski teniseri bili su poprilično uspešni u prvom kolu čelendžera u Banja Luci, pošto su od petorice trojica prošli dalje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Plasman u drugo kolo obezbedili su Viktor Troicki, Boris Pašanski i Peđa Krstin, dok su takmičenje završili Nikola Milojević i Marko Tepavac.

Troicki je na startu bio bolji od osmog nosioca Nikole Mektića iz Hrvatske sa 6:4, 7:5, posle jednog sata i 25 minuta igre. Njegov rival u drugom kolu biće Artur de Gref iz Belgije, koji je još u ponedeljak pobedio Marka Đokovića.

Pašanski je slavio protiv domaćeg tenisera Aldina Šektića sa 6:2, 6:4, i tako osigurao duel sa Andreasom Hajder-Mauerom iz Austrije.

Krstin je bio bolji od Hrvata Antonija Sančića sa 6:3, 6:4, posle jednog i po sata igre. Krstina u drugom kolu očekuje duel sa Francuzem Glebom Saharovim.

Bolji od Milojevića bio je drugi nosilac Španac Albert-Ramos Vinjolas sa 6:2, 6:4, dok je Tepavac poražen od Jaroslava Pospišila iz Češke sa 6:2, 7:6 (7:5).

Srbija će, inače, u drugom kolu imati četvoricu predstavnika, pošto je Miljan Zekić još u ponedeljak bio bolji od Anta Pavića sa 2:6, 6:2, 7:6 (7:4).

U dublu, Krstin i Zekić su pobedili treće nosioce Fransena i Midelkopa iz Francuske sa 2:6, 7:6 (9:7), 10:4, dok su Đoković i Aldin Šetkić iz Bosne i Hercegovine eliminisali Nemce Bekera i Langera sa 6:1, 6:1.

Čelendžer u Banja Luci igra se za nagradni fond od 64.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve