Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 08.09.2014.

10:42

Uspešan start Bojane u Taškentu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo turnira u Taškentu, pobedom nad Ukrajinkom Katerinom Bondarenko.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Jovanovski je do pobede nad Bondarenko došla sa 1:6, 6:4, 6:1, posle jednog sata i 23 minuta igre.

Bojana je u glavnom gradu Uzbekistana postavljena za prvog nosioca i u drugom kolu će igrati sa Alom Kudrajavcevom, koja je pobedila kvalifikantkinju Marinu Zanevsku u tri seta.

Jovanovski je vrlo lako predala prvi set ukrajinskoj teniserki, ali se brzo probudila. Posle nešto neizvesnije borbe u drugom setu, treći je dobila rutinski i došla do treće pobede u isto toliko međusobnih susreta sa Bondarenko.

Pored Bojane, na turniru u Taškentu učestvuju i Jovana Jakšić, Aleksandra Krunić i Vesna Dolonc. U toku dana svoje mečeve odigraće Jakšićeva i Dolonc. Jovana se sastaje sa domaćom teniserom Akgulom Amanmuradovom, dok će Vesnina rivalka biti Poljakinja Uršula Radvanjska.

Turnir u Taškentu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

17 h

U fokusu

Vidi sve