Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 18.08.2014.

00:56

Ana: Jedva čekam US open

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da osvoji titulu u Sinsinatiju, ali je veoma zadovoljna svojim igrama.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ivanovićeva je u finalu izgubila od Serene Vilijams sa 6:4, 6:1, ali prethodno je dobila Kirsteu, Mekhejl, Kuznjecovu, Svitolinu i Šarapovu.

“Sve čestitke Sereni, mislim da sam danas dobila lekciju kako se servira. Možda možeš da mi daš neke savete kada odeš u penziju“, našalila se Ana, “Iza mene je sjajna nedelja u Sinsinatiju. Bilo je uspona i padova, a atmosfera je sve vreme bila odlično“.

"Ovo je najveće finale u kojem sam bila u prethodnom periodu i bio je dobar osećaj biti deo tog meča. Postoje još neki detalji u igri na kojima treba da radim za US open i ostatak sezone", dodala je srpska teniserka.

Ivanovićeva će od ponedeljka biti deveta teniserka planete.

“To što sam se vratila među deset najboljih, jeste donekle važno, ali je mnogo važnije uživati na terenu i boriti se. Radujem se poslednjem Gren slemu u sezoni, svi jedva čekamo US open", rekla je Ana.

Zbog povrede Na Li i svog novog ranga, Ivanovićeva je u nešto boljoj poziciji pred početak US opena, pošto će biti osma nositeljka – to znači da se pre četvrtfinala ne može sastati sa prve četiri na svetu.

Poslednji Gren slem turnir u sezoni počinje 25. avgusta, a Anin najbolji rezultat u Njujorku je četvrtfinale 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve