Nova vest
Tenis

Petak, 15.08.2014.

09:31

JJ sa Serenom, Ana sa Svitolinom

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović u petak će se boriti za plasman u polufinale turnira u Sinsinatiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prva će se na terenu naći Jankovićeva, koja od 19 časova igra sa najboljom teniserom sveta Serenom Vilijams, dok se Ivanovićeva sa Ukrajinkom Jelinom Svitolinom sastaju tek od 3 časa posle ponoći.

Jeleni i Sereni će to biti 14. međusobni susret, a američka teniserka vodi sa 9-4 u pobedama. Jankovićeva je poslednji put Serenu pobedila na turniru u Rimu 2012. godine, a Vilijamsova je od tada vezala pet trijumfa, poslednji na ove godine u Dubaiju.

Ana se sa Svitolinom do sada sastajala četiri puta, i pobedila je u svim duelima. Ove godine, njih dve su već dva puta igrale, Ivanovićeva je u Indijan Velsu slavila sa 4:6, 7:5, 7:6, a potom in a Rolan Garosu, sa 7:5, 6:2.

Pored Jelene i Ane, na terenu će se naći i Nenad Zimonjić, koji igra meč četvrtfinala u paru sa Danijelom Nestorom. Srpsko-kanadska kombinacija će za polufinale igrati sa Francuzima Žilijenom Benetoom i Eduarom Rože-Vaselanom, najranije od 19.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve