Nova vest
Tenis

Petak, 15.08.2014.

09:15

Krajinović za B92: Mediji me digli

Kada se tek pojavio na teniskoj sceni kao perspektivni junior, Filipa Krajinovića mnogi su videli u teniskom vrhu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Učenik akademije Nika Bolitijerija bio je izvanredan junior, njegov ritern upoređivali su sa Agasijevim i činilo se da mu je velika karijera predodređena.

Ipak, povreda ramena i ogroman pritisak javnosti usporili su Filipov napredak. Usporili, ali ne i zaustavili – ove sezone Krajinović igra na visokom nivou, kockice su se sklopile i trenutno se nalazi nadomak Top 100.

Krajinović je osvojio čelendžere u Vičenci i Kortini, igrao je i finale u Sarasoti, a na ATP turniru u Hamburgu prošao je kvalifikacije i došao do treće runde.

“Počeo sam više da verujem u svoju igru, mislim da je to ključno. Krila mi je dao i taj prvi meč u Dejvis kupu, počele su da se ređaju pobede, osvojio sam neke turnire i mislim da je realno da se do kraja godine nađem u Top 100 jer ne branim mnogo poena. Imam pravu igru i to je najvažnije. Počeću više da igram jače turnire – odigrao sam dobro u Hamburgu, želim tako da nastavim i da nastupam na većim turnirima“, počinje 22-godišnji Krajinović priču za B92.

Kompletan intervju sa Filipom Krajinovićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve