Nova vest
Tenis

Sreda, 16.07.2014.

10:27

Viktorija Azarenka na novom početku

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka polako se vraća u formu posle pauze zbog povrede stopala i kaže da se oseća kao da je ponovo na početku.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Azarenka je četiri meseca bila van terena, a nedavno je na Vimbldonu ispala u drugoj rundi.

“Ovo je početak. Povratak u formu je proces i dobro se osećam što sam počela sa tim procesom. Radujem se letu – ne gledam previše u budućnost, već želim da nateram sebe da radim najbolje što mogu u ovom trenutku“, izjavila je Azarenka, sada deseta teniserka na svetu.

Beloruskinja trenutno učestvuje na egzibicionom turniru u Filadelfiji, a na WTA turu bilo je promena dok je ona odsustvovala – sjajne partije Eženi Bušar, porazi Serene Vilijams.

“Malo je drugačije, u poslednje tri-četiri godine gledali smo dominaciju nekoliko teniserki. Nekada se dogodi korak unazad, ja sam doživela povredu... Dođe vreme za promenu, uvek se očekuje da nove teniserke uskoče, devojke koje počinju da igraju bolje i da stiču iskustvo. Ipak, mislim da nismo videli poslednje od Serene“, kaže Azarenka.

Beloruskinja je u karijeri osvojila 17 titula, od toga dve na Australijan openu, a na US openu je dva puta gubila u finalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve