Nova vest
Tenis

Sreda, 04.06.2014.

18:04

Novak: Očinstvo će mi dati snagu

Jedna od tradicija Rolan Garosa jeste da se igrači voze kolima do teniskog kompleksa, uz pratnju kamere i vozača koji radi sa organizatorima.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Red je došao i na Novaka Đokovića, koji je druženje započeo šalom: “Možemo li do Beograda?“.

Potom ga je vozač upitao da prepriča događaj iz prvog kola, kada je tokom pauze zbog kiše popričao sa dečakom koji skuplja loptice.

“Pitao sam ga nekoliko pitanja i rekao sam mu da i on meni može da postavi neko pitanje. Bio je malo nervozan, tako da sam mu dao reket u zamenu za kišobran“, kazao je Novak kroz smeh, “Bio sam veoma impresioniran načinom na koji se poneo u toj situaciji“.

Na pitanje da li ima srećnih udaraca i u stvarnom životu, Novak je odgovorio:

“Imam li? Moram da pitam ljude oko sebe. Naravno da sam srećan, u životu sam imao mnogo sreće – imam buduću ženu, postaću otac, to su sve stvari koje me čine srećnim čovekom“, rekao je Novak i dodao da ne smatra da će mu očinstvo uticati na tenisku karijeru.

“Nemam šta da izgubim, da budem iskren, nema ničeg negativnog u tome, naprotiv, mislim da će mi to dati dodatnu snagu i motivaciju“, zaključio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

8 h

U fokusu

Vidi sve