Nova vest
Tenis

Četvrtak, 15.05.2014.

23:56

Rim: Srpski poker

Novak Đoković, Ana Ivanović i Jelena Janković zabeležili su tri pobede u osmini finala Mastersa i turnira Premijer serije u Rimu, a Nenad Zimonjić u dublu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Đoković je opet loše počeo meč ali je pronašao pravi ritam i bez većih problema u tri seta eliminisao Nemca Filipa Kolšrajbera.

Obe naše predstavnice na WTA turniru u italijanskoj prestonici plasirale su se među osam najboljih, prvo je Ivanovićeva iznenadila Ruskinju Mariju Šarapovu, a potom je Jankovićeva bila bolja od domaće predstavnice Flavije Penete.

Đoković je sa 4:6, 6:2, 6:1 izborio duel sa Davidom Fererom, Ivanovićeva je sa 6:1, 6:4 zakazala okršaj sa Karlom Suares-Navaro, dok je Jankovićeva sa 6:2, 6:3 došla do duela sa Agnješkom Radvanjskom.

U polufinale Mastersa u konkurenciji dublova plasirali su se Nenad Zimonjić I Danijel Nestor, a igraće protiv braće Boba i Majka Brajana koje su savladali u finalu Madrida prošle nedelje.

Sve troje naših tenisera na teren će već u petak. Ivanovićeva bi trebalo da igra oko 14 časova, a kraj njegov meča čeka Jankovićeva. Pre 16 časova neće početi Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve