Nova vest
Tenis

Petak, 18.04.2014.

16:00

Jovanovski zadovoljna žrebom

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je da je zadovoljna žrebom baraža za popunu Druge Svetske grupe Dejvis kupa.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Duel izmedju Rumunije i Srbije igrać se za vikend u Bukureštu. Prve na teren, od 12 časova, izlaze Ana Ivanović i Sorana Kirstea, dok će se posle tog meča sastati Jovanovski i Halep.

U nedelju od 12.00 na programu su uzvratni mečevi u singlu, a nakon toga igra se dubl u kome će nastupiti Jovana Jakšić i Nina Stojanović protiv Monike Nikolesku i Irine Kamelije Begu.

"Zadovoljna sam današnjim žrebom. Priželjkivala sam da igram drugi meč, jer ne volim da igram prve. Ovo će mi biti drugi put da igram protiv Simone Halep, za koju mislim da je dosta napredovala od našeg poslednjeg duela od pre tre, četiri godine na Vimbldonu. Ona je veoma težak protivnik. Ima jako dobre rezultate prethodne i ove godine, ali verujem u sebe. Pozitivna sam i verujemo u pobedu", rekla je Jovanovski I pohvalila dobre uslove za igru u Bukureštu.

"Imala sam dovoljno vremena da se priviknem, kao i da probam podlogu i teren. Teren je super za ovo doba godine. Zadnjih dana nas je kiša ometala, ali mislim da ću da biti spremna za vikend da dobro odigram", kazala je Jovanovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve