Nova vest
Tenis

Četvrtak, 17.04.2014.

08:39

Jakšić: Ne sumnjam u pobedu

Jovana Jakšić ni u jednom trenutku ne sumnja u trijumf na Rumunijom i opstanak Fed reprezentacije Srbije u Svetskoj grupi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srbija će se predstojećeg vikenda u Bukureštu boriti za opstanak u elitnoj grupi, a u slučaju poraza igraće u Prvoj grupi Evroafričke zone.

"One su jak tim, biće teško, naročito zato što meč za opstanak u Svetskoj grupi i još se igra na njihovom terenu. Ja nijednog momenta ne sumnjam da ćemo dobiti, verujem u devojke i naš tim. Imamo pozitivnu energiju, daćemo sve od sebe", rekla je Jakšićeva.

Jakšićeva nije u glavni grad Rumunije doputovala sa ostatkom tima, jer je imala problema sa povredom koju je zaradila u polufinalu turnira u Montereju.

"Sanirala sam povredu, sada je sve u redu. Počela sam sa treninzima", rekla je Jakšićeva koja je trenirala odmah po dolasku u Bukurešt.

Duel je na programu 19. i 20. aprila, a pored Jakšićeve u srpskom timu su još Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i mlada Nina Stojanović, dok Rumunke predvode Simona Halep i Sorana Kirstea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve