Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 14.04.2014.

19:13

"Samo se Bojana već adaptirala"

Fed kup tim Srbije odradio je prvi trening u Bukureštu, gde 19. i 20. aprila gostuje domaćoj selekciji Rumunije u meču plej-ofa za u opstanak Svetskoj grupi 2.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Najveći deo tima Srbije stigao je u ponedeljak u glavni grad Rumunije, a nedostaju Ana Ivanović i Jovana Jakšić, koje će se ekipi priključiti u sredu, odnosno četvrtak, preneo je nacionalni teniski savez.

Prvog dana boravka srpske repezentacije u Bukureštu trening na centralnom terenu Arenele tenis centra, na kojem će se igrati susret Rumunija – Srbija, odradila je Bojana Jovanovski, dok će u utorak će na teren izaći i najmladja članica tima, Nina Stojanović.

"Imamo još pet dana da se priviknemo na uslove koji su za sada zadovoljavajući, s obzirom da na početku sezone na šljaci tereni obično nisu u dobrom stanju. Narednih dana pogledaćemo treninge Rumunki, o protivniku još nismo razgovarali. Od svih naših igračica samo je Bojana duže na šljaci i već se adaptirala na podlogu. Verujem da će do subote to uspeti da urade i ostale igračice", rekao je selektor Dejan Vraneš.

Pobednik meča u Bukureštu igraće sledeće godine u Svetskoj grupi 2 Fed kupa, dok će se poražena ekipa takmičiti u Prvoj grupi Evro-afričke zone.

Žreb parova za meč Rumunija - Srbija biće održan u petak od 13 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve