Nova vest
Tenis

Subota, 12.04.2014.

08:35

Jelena: Nadam se plasmanu u finale

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da nije zadovoljna igrom, ali jeste prolazom u polufinale turnira u Bogoti.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Jelena je u četvrtfinalu savladala Laru Aruabaranja-Vesinu sa 6:4, 6:4.

”Lara je teška rivalka, pošto je raznovrsna i igra sa dosta spina, morala sam strpljivo da gradim poene. Ne mislim da sam igrala sjajno, ali trudila sam se da što manje grešim i da se držim u igri. I to je to”, rekla je Jankovićeva.

Svake godine jedna od glavnih tema u Bogoti jeste i velika nadmorska visina.

”Osećala sam da pravim greške kada udarim lopticu veoma dobro. Možda bi trebalo više da zategnem žice na reketu”, kazala je Jelena.

Za plasman u finale srpska teniserka boriće se sa Šenel Skjepers iz Južne Afrike, koja je savladala Lurdes Dominges Lino sa 6:2, 6:1.

“Nismo igrale neko vreme – ona je težak protivnik i u poslednje vreme igra vrlo dobro, tako da očekujem dobar meč. Nadam se prolasku u finale”, rekla je braniteljka titule.

Jelena je sa Skjepers igrala tri puta i dobila je dva meča, oba u 2011. godina, a izgubila je poslednji prošle sezone u Madridu (6:7, 6:3, 6:3). Južnoafrikanka je trenutno 79. na svetu, u karijeri je osvojila jednu titulu, a do ovog turnira imala je skor 7-8 u sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve