Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 07.04.2014.

08:13

Jovana: Tužna sam, a i srećna

Mlada srpska teniserka Jovana Jakšić rekla je da ima pomešana osećanja posle poraza od sunarodnice Ane Ivanović u finalu turnira u Montereju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U istorijskom, prvom srpskom finalu na WTA turu, Ivanovićeva je slavila protiv Jakšićeve sa 6:2, 6:1, posle jednog sata igre.

„Moja osećanja su toliko pomešana u ovom trenutku. Tužna sam jer sam izgubila, ali nemam razloga da budem utučena, jer je ovo bila sjajna nedelja za mene“, rekla je Jakšićeva.

Jovana je istakla da joj je bilo teško da igra protiv Ane, ali da je dala sve od sebe.

Ovo je ono o čemu svi sanjamo, da igramo ovakve mečeve, protiv prave šampionke i jedne od najboljih teniserski na svetu. Za mene je to ostvarenje sna. Teško je igrati protiv prijatelja, ali mislim da sam odigrala dobro ove večeri, ponosna sam na sebe jer sam dala sve od sebe ove nedelje i nemam za čim da žalim“, naglasila je Jakšićeva.

Jakšićeva se osvrnula i na činjenicu da je bila deo prvog svesrpskog finala.

Ovo je istorija. Ovo je velika stvar za tenis u Srbiji i obe smo ponosne jer volimo da igramo pod zastavom naše zemlje. Želim da se zahvalim svim navijačima u Srbiji koji su ostali budni da bi odgledali ovaj meč“, istakla je Jovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve