Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 07.04.2014.

02:38

Ana: Hvala vam na podršci, znači mi

Ana Ivanović i Jovana Jakšić bile su oduševljene nastupom u Montereju, gde je iskusnija Srpkinja odvojila 13. trofej u karijeri, a mlađa stigla u prvo finale.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ana je pobedila 6:2, 6:1 i posle Oklanda osvojila drugi turnir u 2014, nagoveštavajući novi prodor ka vrhu, dok je Jovana skupila dovoljno bodova za Top 100.

"Hvala vam na ovoj divnoj nedelji, publika je bila sjajna, organizatori su sve učinili za nas, a ja se lagano zaljubljujem u ovo mesto", rela je Ana uz ovacije.

"Hvala i publici u Srbiji, koja me je pratila i do duboko u noć, njihova podrška mi znači", dodala je ona.

"Drago mi je što sam igrala sa Jovanom, mi smo dobre drugarice", zaključila je Ivanovićeva, koja će (po dogovoru pre meča) platiti večeru kao pobednica.

"Hvala Ani, ona je za mene inspiracija, srećna sam što sam na terenu sa tobom, ponašala si se prema meni kao starija sestra", rekla je Jovana Jakšić, koja je posle prošlogodišnjeg dobrog nastupa ove postala zvezda Montereja.

"Najbolja ste publika, ne bih bila ovde da nije bilo vas, hvala vam svima", rekla je Jovana, koja se oprobala i na španskom, a organizatori su je zamolili i za još jedan ples pred publikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve