Nova vest
Tenis

Petak, 13.12.2013.

10:46

Troicki: Odbio sam Bolitijerija

Srpski teniser Viktor Troicki demantovao je da pripreme za povratak tenisu planira da obavi na akademiji Bolitijeri na Floridi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Troicki je trenutno pod suspenzijom zbog kršenja antidoping pravila i na teren će se vratiti tek u julu naredne godine.

Viktor je prvobitno u julu kažnjen suspenzijom na 18 meseci, da bi mu je Sud za arbitražu u sportu smanjio na godinu dana.

Teniska akademija Nika Bolitijerija je u četvrtak objavila da je dogovorila saradnju sa Troickim o pripremama za njegov povratak u svetsku elitu, ali srpski teniser tvrdi da to nije prihvatio.

Veoma sam iznenađen saopštenjem za javnost predstavnika IMG Bolitijeri Akademije u kojem se navodi da je postignut dogovor da ću pripreme za povratak u svetsku tenisku elitu obaviti na njihovoj akademiji na Floridi što je u potpunoj suprotnosti sa mojim planovima kao i planovima mog stručnog tima na čelu sa mojim trenerom Džekom Riderom. Džek i Nik Bolitijeri su dobri prijatelji i tačno je da mi je poziv upućen na čemu smo im se ljubazno zahvalili, no isto tako je tačno da datu ponudu, kao ni bilo koji drugi vid saradnje sa njihovom akademijom nismo prihvatili“, stoji u saopštenju Viktora Troickog.

Troicki je takođe istakao da će pripreme za povratak sredinom jula naredne godine obaviti u Beogradu i Monaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

19 h

U fokusu

Vidi sve