Nova vest
Tenis

Utorak, 26.11.2013.

15:16

Janko: Nisam siguran za Melburn

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da je, za sada, zbog povrede pete pod znakom pitanja njegovo učešće na Australijan openu u Melburnu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Povreda ne izgleda sjajno, pokušavam na sve načine da ne odem na operaciju i nisam 100 odsto siguran da ću igrati na Australijan openu“, rekao je Tipsarević.

Drugi reket Srbije dodao je da u sredu putuje u Nemačku na terapije.

Tipsarević je naglasio da nije igrao Dejvis kup samo zbog povrede i da ga pogađaju neki komentari po kojima je on izbegao finale tog takmičenja da bi se sačuvao za individualne turnire.

Tipsarević je, takođe, rekao da nije siguran njegov nastup na turniru u Čenaju, koji počinje 30. decembra i na kojem brani titulu.

Za sada je taj turnir u planu, ali ponavljam nisam siguran da li ću moći da učestvujem“, rekao je Tipsarević.

Srpski teniser iza sebe ima jednu od najslabijih sezona, koju je završio na 36. mestu ATP liste. Tipsarević je u izboru sajta tennis.com, inače, proglašen za najveće razočaranje sezone.

Tipsarević i Šapić otvorili teretanu

Srpski teniser Janko Tipsarević i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić otvorili su na Keju oslobođenja, nedaleko od hotela Jugoslavija, teretanu sa ciljem da se promoviše zdrav način života i rekreaciju.

Projekat je realizovan zahvaljajući Tipsareviću, koji je finansirao izgradnju otvorenog fitnes centra.

Tipsarević je izjavio da se nada kako će ova teretana biti podstrek, ne samo mladim ljudima, već svim građanima Noovg Beograda da se bave rekreacijom.

Odrastao sam na Novom Beogradu i tada nismo imali uslove za trening, kao što se očigledno sada pruža“, rekao je Tipsarević.

Tipsarević se zahvalio Opštini Novi Beograd, koja je prema njegovim rečima „napravila fenomenalnu priču“.

„Za ovu ideju sam se zagrejao jer sam emotivno i lično vezan za Novi Beograd“ rekao je Tipsarević.

Šapić je istakao da je to prva od 30 teretana čija se izgradna planira sledeće godine.

Želimo da pokažemo ljudima da vežbanje treba da postane deo njihove svakodnevnice“, poručio je Šapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve