Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 21.10.2013.

17:10

"Family sport" odlazi sa Dorćola

Gradska opština Stari grad raskinula je ugovor o zakupu Sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” sa firmom “Family sport” zbog neizmirenih obaveza.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Kako se navodi u saopštenju, firma u vlasništvu porodice Đoković nije organizovala ATP turnir u 2013. godini, nije plaćala zakupninu, kao ni račune za potrošnju vode.

Dogovorena zakupnina na godišnjem nivou iznosi 275.000 evra, s tim što je predviđeno da se do utvrđivanja konačne visine ulaganja zakupca u objekat ta suma bude manja za 200.000 evra.

Ipak, ni tu sumu zakupac nije plaćao, a u saopštenju se navodi da su na objektima izvođeni radovi bez građevinske dozvole.

To je u postupku prekršajnog sankcionisanja, a odgovornost je na zakupcu. Za bespravno izvedene radove koji su završeni u roku koji je zakonom propisan, podnet je zahtev za legalizaciju”, piše u saopštenju GO Stari grad.

Nadležni takođe navode da “Family sport” nije izmirio ni troškove ugradnje vodomera, kao ni obaveza nastale na osnovi potrošnje vode na teniskim terenima u iznosu od oko 170.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve