Nova vest
Tenis

Utorak, 22.01.2013.

13:42

Dolonc može da igra u FED kupu

Međunarodna teniska federacija u utorak je donela odluku da Vesna Dolonc može da igra za reprezentaciju Srbije u FED kupu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srpski tim je tako potencijalno jači za još jedno ime, a ITF je na osnovu priložene dokumentaciji izdala Vesni dozvolu da nesmetano može da nastupi za ekipu Srbije već od prvog kola tog takmičenja u ovogodišnjem ciklusu.

Vesna Dolonc je rođena u Moskvi, ali poseduje srpski pasoš i ličnu kartu, što su bili sasvim dovoljni preduslovi da, s obzirom da do sada nije igrala za neku drugu reprezentaciju, može da nastupi za Srbiju.

Dolonc trenutno drži 120. mesto na WTA listi i četvrti reket Srbije je, iza Ane Ivanović, Jelene Janković i Bojane Jovanovski, a ispred Aleksandre Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

6 h

U fokusu

Vidi sve