Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 24.09.2012.

08:30

I Ana u drugom kolu u Tokiju

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Tokiju, pošto joj je Čehinja Andrea Hlavačkova predala meč.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Do predaje je došlo u drugom setu, pri vođstvu Ivanovićeve sa 2:0, pošto je prethodno dobila prvi set sa 6:3.

U borbi za plasman u treće kolo, Anu očekuje susret sa Poljakinjom Ursulom Radvanjskom, koja je pobedila domaću teniserku Kurumi Naru sa 6:2, 6:4.

Od samog početka duela sa Hlavačkovom, Ana je kontrolisala rezultat i nije dozvolila svojoj rivalki ni šansu da joj uzvrati. Ivanovićevoj je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk da bi ga osvojila, dok je odmah na startu drugog učinila isto pre nego što joj je Slovakinja predala meč. Hlavačkova, inače, tokom celog meča nije imala nijednu priliku da Ivanovićevoj oduzme servis.

Plasman u drugu rundu u Tokiju još u nedelju je ostvarila i Jelena Janković, pobedom nad Belgijankom Janinom Vikmajer sa 6:3, 6:3, dok Bojana Jovanovski uskoro igra protiv Karoline Voznijacki iz Danske. Jelenina protivnica u drugom kolu biće starija Radvanjska Agnješka, koja je bila slobodna u prvoj rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve