Nova vest
Tenis

Utorak, 18.09.2012.

09:38

Lindsted novi Zimonjićev partner

Srpski teniser Nenad Zimonjić objavio je da će od naredne sezone igrati u paru sa Šveđaninom Robertom Lindstedom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lindsted će na mestu stalnog Zimonjićevog partnera zameniti Mikaela Ljodru iz Francuske, sa kojim se rastao posle dvogodišnje saradnje, po završetku US Opena.

„Dogovorili smo se, igraćemo zajedno u 2013. godini“, otkrio je Zimonjić u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Zimonjića ove nedelje očekuje turnir u Sankt Peterburgu, gde će igrati u paru sa Amerikancem Radživom Ramom.

Do kraja godine ću stalno menjati partnere“, istakao je Zimonjić, „U Tokiju i Šangaju ću igrati sa Tomašom Berdihom, u Stokholmu ćemo Lindsted i ja debitovati, za Bazel sam se dogovorio sa Nestorom, dok ću u Parizu najverovatnije igrati sa Ljodrom“.

Zimonjić je od letos u sličnoj situaciji, pošto je više puta menjao svoje partnere u dublu od kako je Ljodra saznao da on i supruga očekuju prinovu.

Najbolji srpski dubl igrač najbolje rezultate u karijeri ostvario je u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom, kada su njih dvojica dva puta trijumfovali na Vimbldonu i jednom na Rolan Garosu, pre nego što su se razišli na kraju 2010. godine. Njih dvojica su, takođe, neko vreme držali prvo mesto na ATP listi u konkurenciji dublova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve