Nova vest
Tenis

Petak, 04.05.2012.

20:24

Težak žreb za Anu i JJ u Madridu

Najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković nisu imala sreće prilikom žreba na WTA turniru u Madirdu.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Ivanovićeva u prvom kolu igra protiv kvalifikantkinje, ali već u drugom kolu sastaje se boljom iz duela između Ruskinje Nadje Petrove i Amerikanke Vanje King.

U Aninom delu žreba je i najbolja teniserka sveta Viktorija Azarenka. Jankovićeva startuje protiv domaće igračice Karle Suarez Navaro, a u nastavku je čeka pobednica meča u kojem se sastaju Lusi Safarova i Kaja Kanepi.

Ukoliko prođe u osminu finala Jelenina protivnica mogla bi da bude Ruskinja Marija Šarapova, koja je nedavno trijumfovala na turniru u Štutgartu.

Bojana Jovanovski nije uspela da se domogne glavnog žreba, pošto je izgubila u prvom kolu kvalifikacija od Poljakinje Marte Domačovski sa 7:6 (7:4), 7:5.

WTA turnir u Madridu na programu je od 6. do 13. maja i igra se za ukupni nagradni fond od 5.189.603 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

17 h

U fokusu

Vidi sve