Nova vest
Tenis

Četvrtak, 16.02.2012.

11:53

Nole bodrio Milan do pobede

Samo nekoliko sati pošto je primio Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena Novak Đoković je u Milanu bodrio fudbalere Milana protiv Arsenala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Rosoneri’ su u prvom meču osmine finala Lige šampiona ubedljivo slavili protiv Arsenala, sa 4:0, a Đoković je odmah posle duela na „San Siru“ posetio fudbalere Milana u svlačionici.

Đoković ne krije da mu je Milan jedan od omiljenih fudbalskih klubova, a već više puta se družio sa fudbalerima tog tima.

Ovoga puta, u svlačionici prvi reket sveta se prvo slikao sa Albertom Akvilanijem, da bi potom dobio dres od Zlatana Ibrahimovića, sa specijalnom posvetom.

Svi navijači ’rosonera’ su se sjajno proveli na utakmici, a ja sam sa drugom i bratom pružio podršku svom timu koji je odigrao neverovatno. Izgleda kao da smo Milanu doneli sreću. Upoznao sam igrače prošle godine u Dubaiju, i ove godine smo se takođe videli. Nemam puno vremena da pratim svoj omiljeni tim, ali ove nedelje ne igram ni na jednom turniru pa sam došao i zaista sam srećan zbog toga“, rekao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve