Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 06.02.2012.

20:01

Jovanovski: "Kompletne na Rusiju"

Fed kup reprezentacija Srbije plasirala se tokom vikenda u polufinale Svetske grupe, a jedan od kljućnih faktora protiv Belgije bila je Bojana Jovanovski.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mlada srpska teniserka je donela Srbiji bodove u singlu i sa Aleksandrom Krunić u dublu, pa će se naš tim u aprilu boriti za finale.

"Ova pobeda nam svima mnogo znači i iskreno se nadam da ćemo nastaviti ovim tempom i u polufinalu protiv Rusije", rekla je Jovanovski.

Srpske teniserke pobedile su prošlog vikenda Belgiju sa 3:2, iako su drugog dana duela gubile sa 1:2.

"S obzirom da me odmah očekuju turnir u Dohi i teniske obaveze, ovom prilikom bih želela svima da se zahvalim na podršci. Jako sam srećna i ponosna zbog rezultata koje smo postigle kao tim".

Srbija će u polufinalu Fed kupa igrati protiv Rusije, 21. i 22. aprila. Ruskinje su prethodno savladale Španiju, takodje sa 3:2.

"Potrudićemo se da budemo u dobroj formi i nadam se da ćemo u kompletnom sastavu dočekati meč protiv reprezentacije Rusije", zaključila je Jovanovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve