Nova vest
Tenis

Nedelja, 23.10.2011.

17:27

Tipsarević: "Hvala svima"

Srpski teniser Janko Tipsarević posle osvajanje titule na "Kupu Kremlja" u Moskvi zahvalio se svima koji veruju u njega, ali i u srpski tenis.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tipsarević je u finalu savladao branioca titule i zemljaka Viktora Troickog sa 6:4, 6:2 i došao do drugog ATP trofeja u karijeri.

"Bila je ovo veoma dobra nedelja za mene. Čestitam Viktoru koji je napravio još jedan veliki rezultat jer je retkost da ko nije Rus ovde osvoji titulu", rekao je Tipsarević.

On se posebno zahvalio svojim najbližim, ali i navijačima u Srbiji.

"Hvala mojoj ekipi, supruzi koja me podržava i kada igram očajno, ali i sada kada mi dobro ide. Hvala roditeljima i svim navijačima u Srbiji koji i dalje veruju da ovaj sport može da bude veliki'', izjavio je Tipsarević.

Ni Viktor Troicki nije bio razočaran, možda i zbog toga što je izgubio od velikog prijatelja.

"Čestitam Janku, igrao je izuzetno u finalu, bio je bolji i zaslužio je titulu. Želim mu da ode na Masters u London. Lično, zadovoljan sam, bez obzira na to što nisam odbranio titulu. I finale je veliki uspeh za mene", istakao je Troicki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve