Nova vest
Tenis

Petak, 30.09.2011.

17:58

JJ - Pašek, Ivanović - Date-Krum

Srpska teniserka Jelena Janković igraće u prvom kolu "Čajna opena 2011" u subotu prvog oktobra sa Austrijankom Tamirom Pašek.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bojana Jovanovski će igrati sa Italijankom Frančeskom Skijavone, dok će Ana Ivanović igrati sa japanskom veterankom Kimiko Date-Krum, odlučeno je žrebom u Pekingu.

Na turniru u Pekingu neće igrati Marija Šarapova koja je odustala zbog povrede zgloba kao i Serena Vilijams koja se bez objašnjenja povukla sa turnira.

Jelena Janković je u karijeri tri puta igrala sa Tamirom Pašek i zabeležila sve tri pobede, pre četiri godine u RImu, zatim na Australijan Openu 2008. godine dok je ove sezone Jankovićeva bila bolja u Čarstonu i slavila u dva seta 6:2, 6:3.

Bojana Jovanovski i Frančeska Skjavone se do sada nisu sastajale. Ana Ivanović se u karijeri tri puta sastajala sa 17 godina starijom teniserkom od sebe, i sva tri puta je pobedila. Srpska i japanska teniserka su se već dva puta sastajale ove nedelje na turinirima Master serije u Majamiju i Indijan Vels i Ana je oba puta slavila u dva seta.

Nagradni fond "Čajna opena" je 4.5 miliona dolara, a titulu brani prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

10 h

U fokusu

Vidi sve