Nova vest
Tenis

Petak, 23.09.2011.

21:26

Dokić: "Nikada nisam bio srećnijI"

Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, izjavio je za “Večernje novosti” da je presrećan što mu je ćerka došla u njegovu kuću u Vrdnik.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

“Nikada u životu nisam bio srećniji. Banula je ovde u Vrdnik pre četiri dana, nenajavljena, sa dečkom Tinom Bikićem".

"Osećanja koja su me preplavila tog trenutka ne mogu ni da opišem. Da li je bilo i suza? Pa naravno, ali su one bile radosnice”, izjavio je Dokić za “Večernje novosti”.

Kontakt između dvoje prekinut je 2003. godine, kada se Jelena vratila u Australiju.

“Ovo znači ponovno okupljanje naše porodice Dokić. I da li uopšte treba da vam objašnjavam koliko sam ja, kao njena glava, sada srećan. Tu je, uz Jelenu, i njen brat Savo, doduše ne ovog trenutka jer je otišao u prodavnicu da kupi neke namirnice. Ali brat i sestra su ponovo zajedno”, kaže najstariji Dokić.

On ne želi da govori o detaljima prvih razgovora sa ćerkom po njenom dolasku u Vrdnik gde, ali naglašava da je prošlost obeležena sukobima, nesporazumima, teškim rečima, a onda i međusobnim ćutanjem, ostala iza njih.

“I razgovaramo i razmišljamo, jedino o budućnosti, pre svega Jeleninoj, pa onda i svih nas”.

Jelena se priprema za nove teniske izazove na Fruškoj Gori.

“Nema boljeg mesta za ovu vrstu pripreme na svetu, jer su ruže vetrova u okolini Vrdnika čudesne. Nije uzalud kralj Aleksandar baš na Fruškoj gori, svojevremeno, napravio bolnicu za plućne bolesti. Ne, ne mogu da vam kažem precizne lokacije na kojima treniramo. Želimo da Jelena sada radi u apsolutnom miru i tišini, to joj je najpotrebnije za povratak u teniski vrh”, kaže Dokić za “Novosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve