Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 25.07.2011.

14:14

Fiš odbranio titulu u Atlanti

Američki teniser Mardi Fiš odbranio je titulu u Atlanti, iako je prethodno dva puta morao da brani meč lopte svog sunarodnika Džona Iznera.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U reprizu prošlogodišnjeg finala, Fiš je pobedio Iznera sa 3:6, 7:6, 6:2.

Fiš je bio u velikom problemu u taj-brejku drugog seta, kada je Izner vodio sa 5:1, a potom i 6:4, ali je sa četiri poena zaredom uveo meč u treći set, u kojem je došao do brejka u prvom gemu, a potom nastavio u istom ritmu i došao do trijumfa.

Kada ste u takvoj poziciji, skoro uvek je tu i kraj. Imao sam sreće da se izvučem, pošto sam odigrao nekoliko dobrih poena u pravom trenutku“, rekao je Fiš.

Izner nije uspeo da iskoristi nijednu od dve brejk lopte koje je imao u šestom gemu trećeg seta, a potom je Fišu poklonio gem na svoj servis dvostrukom greškom i tako mu dozvolio da povede sa 5:2. Već u narednom gemu Fiš je odservirao za meč i tako došao do šeste titule, a Iznera je onemogućio da dve nedelje zaredom slavi pošto je nedelju dana ranije bio najbolji u Njuportu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve