Nova vest
Tenis

Sreda, 06.07.2011.

19:18

Voznijacki predala zbog povrede

Prva teniserka sveta Karolina Voznijacki predala je meč drugog kola turnira u Bastadu zbog povrede ramena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dankinja je rezultatom 6:2 dobila prvi set, ali je rame počelo da je muči početkom drugog.

Pokušala je Voznijacki da nastavi, ali je bila primorana da preda meč nakon što je Arvidson uzela prvi gem u drugom setu. Šveđanka će u četvrtfinalu igrati sa Marijom Hose Martines iz Španije, koja je dobila zemljakinju Ljagosteru Vives sa 7:5, 6:1.

Flavija Peneta, koja je sada najviše rangirana teniserka u žrebu, dobila je Anđeliku Kerber sa 6:2, 6:3 i za plasman u polufinale boriće se sa Barborom Zahlavovom Stricovom, koja je sa 2-1 u setovima pobedila Anastasiju Jakimovu.

Lurdes Dominges lino savladala je Aranču Paru Santonju sa 7:5, 6:1 i u četvrtfinalu će se sastati sa Johanom Larson, koja je u dva seta izbacila Veru Duševinu. Vesna Dolonc bila je bolja od Sorane Kirstee, a naredna rivalka joj je Polona Hercog, koja je pobedila Aravan Rezai.

Turnir u Bastadu igra se za nagradni fond od 220 hiljada dolara, a šampionki će pripasti 280 bodova i 37 hiljada dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve