Nova vest
Tenis

Subota, 25.06.2011.

19:46

Ana za B92: "Potpuno van ritma"

Srpska teniserka Ana Ivanović pričala je za B92 nakon poraza od Petre Cetkovske sa 2:0 u trećem kolu Vimblodna.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ivanovićeva je bila nezadovoljna svojom igrom, a kao najveću razliku u odnosu na prva dva kola, kada je ubedljivo slavila, navela je loš ritern.

„Pokušala sam da igram isto, da mislim na stvari na koje sam mislila i u prva dva meča, da igram agresivno... Što se servisa tiče, stvarno sam osećala da imam dobar ritam. Jednostavno, nedostajalo je malo eksplozivnosti, ali najveća razlika bila je na riternu."

"Imala sam osećaj da ne mogu da ubacim ritern, ritam mi je bio totalno van kontrole i mislim da je to danas bila najveća razlika. Ona jeste dobro servirala, igrala je dosta agresivnije nego što sam ja očekivala, i ja sam čitav meč imala osećaj da se branim. Čak i kada sam uz drugom setu dobijala svoje servise imala sam osećaj da ja jurim za njom jer se uvek lomilo na moj servis, a na njen servis je ona lakše dobijala gemove", rekla je Ivanovićeva za B92.

Ana je izgubila od Petre Cetkovske sa 6:2, 7:6 (7-0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve