Nova vest
Tenis

Četvrtak, 02.06.2011.

19:54

RG: Ziki i Katarina bez titule

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik nisu uspeli da obrane titulu u miksu koju su prošle godine osvojili na Rolan Garosu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpsko-slovenačka kombinacija, koja je bila postavljena za prve nosioce, poraženi su u finalu od Australijanke Kejsi Delakve i Skota Lipskija iz Sjedinjenih Država sa 7:6 (8:6), 4:6, 10:7, posle jednog sata i 28 minuta igre.

U prvom setu vodila se veoma neizvesna borba, oba tima su imala po dva brejka, ali su u Delakva i Lipski bili bolji u taj-brejku. Zimonjić i Srebotnikova su uzvratili u narednom setu, i sa dva brejka, u odnosu na jedan australijsko-američkog para su izjednačili u setovima. Ipak, Delakva i Lipski su u odlučujućem setu, koji se igra do deset poena, bili bolji i došli su do titule.

Zimonjić je prethodno u petak u paru sa Francuzem Mikaelom Ljodrom poražen i u dublu, a bolji od njih bili su Kanađanin Danijel Nestor i Belorus Maks Mirnji sa 7:6, 7:6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve