Nova vest
Tenis

Utorak, 10.05.2011.

17:31

Rim: Bojana stala u prvom kolu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Rimu pošto je poražena od Izraelke Šahar Per sa 3:6, 6:0, 6:4.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle Bojaninog poraza, Srbija ima još dve predstavnice u glavnom gradu Italije, Anu Ivanović i Jelenu Janković.

Ivanovićevu u drugom kolu očekuje duel sa Belgijankom Janinom Vikmajer, dok će se Jankovićeva, koja je bila slobodna u prvoj rundi, sutra sastati sa Slovakinjom Lusi Šafarovom.

Jovanovski je odmah na startu meča izgubila svoj servis gem, ali je u narednom uspela da dođe do brejka, a posle izjednačenja i povede sa 2:1. Do osmog gema obe teniserke su bile sigurne na svojim servisima, iako je Jovanovski morala da brani nekoliko brejk lopti Izraelke. Baš tada naša teniserka je došla do novog brejka i već u narednom gemu dobila priliku da servira za set, koju je i iskoristila.

Per je uzvratila silovito u drugom setu, koji je dobila bez izgubljenog gema, dok joj je u trećem imala jedan brejk više od Jovanovski za potpuno zasluženi trijumf. Izraelku u narednom kolu očekuje duel sa Alisom Klejbanovom iz Rusije, koja je eliminisala Amerikanku Varvaru Lepčenko sa 6:2, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve