Nova vest
Tenis

Nedelja, 01.05.2011.

15:17

SO: Nema vraćanja novca

Povodom predaje meča Janka Tipsarevića Novaku Đokoviću u polufinalu „Srbija Opena“, mnogi navijači, koji su već kupili karte su iskazali svoje nezadovoljstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Neki su tražili povraćaj sredstava, a direktor turnira Goran Đoković se tim povodom oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Kupovinom ulaznica za „Serbia Open 2011“ kupili ste ulaznicu za određeno kolo turnira (prvo kolo, drugo kolo, četvrtfinale, polufinale, finale). Povraćaj sredstava je moguć samo ukoliko nisu održani mečevi u određenom terminu zbog vremenskih neprilika. U ostalim slučajevima neodržavanja mečeva, novac se ne vraća“.

Ukoliko meč nije održan zbog povrede igrača, predaje meča, nedolaska igrača, u slučajevima više sile, novac od kupljene ulaznice se ne vraća“.

ATP sudije u saradnji sa organizatorima turnira donose odluku o prekidu meča, pomeranju meča za drugi termin ili o napuštanju meča u skladu sa pravilima ATP takmičenja“, kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve