Nova vest
Tenis

Sreda, 20.04.2011.

21:35

G. Đoković: "Da budemo najbolji"

Najbolji srpski teniseri ove nedelje bili su slobodni, a već od ponedeljka beogradska publika imaće prilike da ih vidi sve u akcije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Treće izdanje "Srbija Opena“ biće održano na istom mestu kao i prethodna dva, na teniskim terenima kompleksa "Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu.

Tim povodom gost Sportskog pregleda B92 je bio Goran Đoković, direktor beogradskog turnira, koji je potvrdio da se najbolji srpski teniser Novak Đoković u potpunosti oporavio od povrede.

Prvi turnir „Srbija Open“ bio je odličan, drugi su pokvarili vremenski uslovi, a treći je sada pred nama.

"Već je to postala rutina, ono što imamo u planu i što želimo da unapredimo je kompletan sadržaj van tenisa. Što se tiče tenisa, tu je Novak, tu je Viktor, Janko, Dejvis kup reprezentacija, mi smo ponosni što su svi zajedno tu tu. Oni su se opredelili da igraju u Beogradu i da budu sa svima nama, još jednom svi proslavimo titulu, a povod je "Srbija Open“ po treći put, i da se predstavimo svetu u jednom novom svetlu, sa velikim interesovanjem svih svetskih medija, imamo već 400 najava. Ono što želimo da naglasimo ove godine su van teniske aktivnosti, da građani Beograda i Srbije provedu lepe dane, imaćemo razna dešavanja, i pozivamo sve da dođu“.



Kompletan intervju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve