Nova vest
Tenis

Nedelja, 05.12.2010.

21:33

Ana Ivanović ne igra u FED kupu?

Ana Ivanović sve je dalje od prvog kola Fed kupa protiv Kanade u Novom Sadu koje je na programu 5. i 6. februara, piše Žurnal.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Iako zvanične informacije još nema, takav zaključak nameće se iz činjenice da je Srpkinja na svom sajtu obelodanila da se prijavila za turnir u Pataja Sitiju (tvrda podloga, 220.000 dolara).

S obzirom da takmičenje startuje samo dan posle duela u Spensu, a da je nedelju dana ranije Australijan open, veoma je nelogično da Ana planira da u desetak dana prođe trougao Australija-Srbija-Tajland.

„Ja zaista ništa ne znam o tome. Zbog velike gužve oko finala Dejvis kupa, pozive teniserkama ćemo poslati sledeće nedelje i tada ću znati tačnu situaciju. Zaista ne želim da komentarišem bilo šta, dok ne dobijem Anin zvaničan odgovor“, izjavio je selektor Dejan Vraneš za „Sportski žurnal“.

Na pitanje zašto bi Ivanovićeva prijavila igranje u Pataji, inače nebitnom turniru za nekoga ko je osvojio Rolan Garos, ako planira da učestvuje u Fed kupu, odnosno zašto bi se izlagala velikim naporima skakanja sa kraja na kraj sveta i nazad, Vraneš samo sleže ramenima:

„Zaista ne mogu da odgovorim na to pitanje, ali ne vidim šta je tu nemoguće. Ne bi bilo prvi put da neka teniserka u kratkom roku promeni nekoliko kontinenata“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve