Nova vest
Tenis

Subota, 30.10.2010.

23:50

Ana se rastala sa trenerom

Srpska teniserka Ana Ivanović objavila je da je prekinula saradnju sa Hajncom Gintartom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ivanovića i Gintart su saradnju počeli u februaru, a on je bio njen trener do turnira u Pekingu ovog meseca.

Iako je Švajcarac tokom tog perioda skoro uvek bio prisutan na turnirima Ivanovićeve, svoju ulogu je kombinovao sa pozicijom vodećeg komentatora na švajcarskoj televiziji.

Veoma sam zahvalna Hajncu na njegovom napornom radu i što je sa mnom podelio svoje znanje. Zajedno smo imali lepe uspehe i definitivno smo napravili poboljšanja u svojoj igri. Ako razmišljam o budućnosti, zaista mi treba trener sa punim radnim vremenom koji će biti sa mnom na svim turnirima i tokom perioda treninga. Hajnc ima porodicu i druge obaveze, što ja u potpunosti poštujem, zbog čega nije u situaciji da mi posveti onoliko vremena koliko ja želim“, rekla je Ivanovićeva.

O rastanku sa Ivanovićevom Gintart je rekao:

Rad sa Anom je bio pravo zadovoljstvo. Ima mnogo talenta, i čini mi se da je počeo da se isplaćuje sav napor koji smo uložili proteklih meseci. Ako Ana misli da joj za dalji napredak treba trener koji će stalno biti uz nju, to ne mogu da budem ja. Želim joj sve najbolje i navijaću za nju“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve