Nova vest
Tenis

Sreda, 27.10.2010.

16:34

Troicki ispao u 1.kolu S.Peterburga

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u 2.kolo turnira u Sankt Peterburgu, pošto je na startu zgubio od Rajnera Šitlera iz Nemačke rezultatom 6:3, 4:6, 6:3.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nakon što je pre četiri dana na Kupu Kremlja u Moskvi osvjio prvu titulu u karijeri, Troicki je turnir u Sankt Peterburgu počeo fizički i emotivno dosta ispražnjen i to se videlo u duelu protiv 103. tenisera sveta.

U igri srpskog tenisera nije bilo kontinuiteta i Nemac je dosta lako održavao ravnotežu. U prvom setu Šitleru je bio dovoljan jedan brejk da dobije taj deo igre.

Kada je u trećem gemu drugog seta Šitler još jednom oduzeo servis Troickom, izgledalo je da će meč biti brzo završen. Tada je, medjutim, reprezentativac Srbije počeo da igra na svom nivou i lako je preokrenuo rezultat i izjednačio na 1:1.

Isti scenario, ali sa obrnutim ulogama, vidjen je u trećem setu. Troicki je posle brejka u drugom gemu poveo 2:0 i onda je potpuno stao. Od narednih sedam gemova Nemac je osvojio šest i na kraju zasluženo dobio.

Naš drugi predstavnik na ovom turniru Janko Tipsarević večeras će igrati meč drugog kola protiv Amerikanca Majkla Rasela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve