Nova vest
Tenis

Sreda, 27.10.2010.

14:23

Beč:Ziki i Nestor prebrzo do 2.kola

Nestor i Zimonjić lako do drugog kola turnira u Beču, bez izgubljenog gema protiv Italijana Sepija i Vanjocija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpsko-kanadski teniski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor pobedio je danas Italijane Andreasa Sepija i Simonea Vanjocija sa 2:0 u setovima (6:0, 6:0), u prvom kolu dubla na turniru u Beču.

Duel je trajao samo 33 i po minuta, što je jedan od najkraćih mečeva u istoriji modernog tenisa, odnosno od 1972. godine kada je osnovano Udruženje teniskih profesionalaca (ATP).

Zimonjić i Nestor postavljeni su za prve nosioce na turniru, a u drugom kolu igraće protiv pobednika meča Santijago Gonsales (Meksiko)/Filip Marks (Nemačka) - Karol Bel (Slovačka)/Lukas Dluhi (Češka).

Posle više loših rezultata u poslednjih par meseci, Zimonjić i Nestor su pobedom za svega 33 minuita nagovestli da se vraćaju u formu uoči završnog godišnjeg masters turnira. U potpuno neravnopravnom duelu, srpsko-kanadski par je imao čak 95 odsto osvojenih poena posle prvog servisa, pa njihovi protivnici nisu dobili nijednu brejk priliku.

Pobednici dubla na turniru u glavnom gradu Austrije osvojiće 250 ATP bodova i ček na 31.500 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve